Schakel tijdig een schoorsteenveger in!

chimney-sweeper-158077_1280

Als u een schoorsteen heeft, kan een goed onderhoud veel ellende besparen. Er kunnen, zonder dat u dat direct merkt, onverbrandbare delen in het rookkanaal terecht komen. Deze roetaanslag kan bij een temperatuur van ongeveer 500 graden Celsius brand veroorzaken. En dan bent u nog verder van huis. Reden genoeg dus, om tijdig een schoorsteenveger in te schakelen!

Laat regelmatig uw schoorsteen reinigen!

Niet alleen voor uw eigen veiligheid, ook bij een schoorsteenbrand wordt er altijd gekeken naar de oorzaak. Als blijkt dat u niet regelmatig uw schoorsteen laat reinigen, valt dit niet onder uw verzekering en krijgt u geen vergoeding. Let u er ook op, dat een gaskachel vaker schoongemaakt moet worden in verband met giftige gassen. Denkt u hierbij aan koolmonoxide vergiftiging die veroorzaakt kan worden door het te laat ontdekken van een vogelnestje in de schoorsteen. Wees dus op uw hoede.

Wat is onze werkwijze?

Hoe gaan wij te werk met het reinigen van uw schoorsteen? Wij leggen het u graag uit zodat u goed voorbereid bent. Bij het schoonmaken van uw schoorsteen worden als eerste de rookkanalen gereinigd. Daarna controleren wij de schoorsteen op mankementen, en overleggen met u of hier iets aan gedaan moet worden. Indien noodzakelijk vervangen wij ook de kappen van de schoorsteen. Uiteraard zult u van ons geen last hebben en laten wij uw woning in nette staat achter.

Waar vindt u een ervaren schoorsteenveger?

Heeft u geen idee waar u een goede schoorsteenveger kunt vinden? Bij schoorsteenvegerdirect helpen wij u graag op weg. U hoeft bij ons niet ver te zoeken. Op onze website vind u tal van ervaren schoorsteenvegers bij u in de buurt. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u ook benieuwd bent naar de prijs. Daarom kunt u gemakkelijk via het contactformulier een prijsindicatie aanvragen en een afspraak maken met een kwaliteit schoorsteenveger!

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>