Keerwanden online bestellen

 

keerwanden-bestellen

Keerwanden zijn producten die veelal van beton gemaakt worden. Beton is een natuurlijke grondstof die in allerlei vormen gegoten kan worden dus voor keerwanden betekent dit ook dat ze in allerlei soorten te koop zijn.

Verschillende toepassingen

Een keerwand kent veel toepassingen en valt onder de categorie sierbeton. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor in je tuin om er een muurtje of afscheiding mee te maken. Daarnaast zijn ze ook uitermate geschikt om hoogteverschillen in de tuin aan te brengen of weg te halen. Keerwanden kun je tegen elkaar aan plaatsen zodat je er een lange rij mee maken kunt. Ze zijn zeer stevig en hebben een aanzienlijk gewicht zodat ze aardig wat ballast kunnen dragen. Zo kun je een keerwand ook als afscheiding gebruiken voor een border en komt er grond bovenop te liggen maar dat gewicht kan makkelijk gedragen worden door de wand zonder dat deze van plaats verschuift.

Kies de juiste keerwanden

Een keerwand heeft de vorm van een L of een hoekvorm. Je kunt ze in diverse maten kopen. Meet altijd eerst goed wat je nodig hebt en kijk welke keerwanden daar het beste bij passen. Voor verschillende klussen zijn dan ook verschillende wanden geschikt.

Uiterlijk en nut

Naast het feit dat keerwanden je tuin een fraaier uiterlijk kunnen geven hebben ze ook vaak een nuttige functie. Als je ze gebruikt aan de voorzijde van het huis kun je er bijvoorbeeld duidelijk mee aangeven waar jouw terrein eindigt en waar de stoep begint. Ook voor het afbakenen van een oprit zijn keerbanden uiterst geschikt.

Ook online bestellen mogelijk

Keerwanden bestellen kan ook online. Dit doe je eenvoudig bij Sierbeton Online. De wanden naar keuze plaats je in het winkelmandje en daarbij geef je het gewenste aantal aan. Nadat de bestelling is afgerond worden de wanden zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>