Een mooi kantoor

Een mooi kantoor is niet alleen functioneel maar ziet er natuurlijk ook nog eens goed uit. Tegenwoordig vind je talloze moderne en industriële kantoorruimtes. Ondanks dat dit er erg goed uitziet gaat er natuurlijk niks boven een klassiek kantoor. Wat dacht u van een kantoor in de stijl uit het begin van de 20e eeuw? Het mooie aan klassieke kantoormeubelen is dat het volledig tijdloos is en altijd klasse uitstraalt.  Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden?

Klassiek bureau

Een klassiek bureau is verkrijgbaar in klassieke Engelse stijlen. Wat dacht u van het Adams model? Het is gemaakt van mahoniehout van hoge kwaliteit en heeft lederen afwerkingen. Hiernaast treft u er een breed scala aan opslaggelegenheden aan. Zo beschikt het bureau over 6 lades en een grote kast aan de rechterkant.

Klassieke kast

Net als een klassiek bureau straalt een klassieke kast klasse en nostalgie uit. Bij Klassiek Kantoor kunt u terecht voor klassieke kasten in verschillende soorten. Zo kunt u er terecht voor een klein en laag model maar vindt u er zelfs grote boekenkasten geleverd met een bijpassende trap die u eenvoudig kunt verschuiven over de hoge kast.

Al deze mooie meubelen dienen natuurlijk wel goed bezorgd te worden. Voordat u een product (online) koopt kunt u natuurlijk altijd even langskomen in de showroom in Doetinchem.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>