De nieuwe LOTIS TUBED: Verlichting die zeker gezien mag worden

Design verlichting is helemaal van deze tijd.

Strakke tijdloze design lampen voor aan het plafond of aan de wand van het merk Modular.
Tevens bied dit merk inbouw verlichting.

De verlichting bepaald in zeer grote mate de sfeer in en om het huis. De keuze van lampen en de verlichting is dus van essentieel belang voor uw woon genot.

Neem nou bijvoorbeeld de LOTIS TUBED , het nieuwste model van de Lotis familie van het merk Modular. De Lotis serie modellen zijn altijd al succesvol geweest en erg populair bij de klanten.

Tot nu toe was er alleen een inbouw model mogelijk. De LOTIS TUBED brengt daar ogenblikkelijk verandering in. Dit is namelijk een lamp speciaal voor montage aan het plafond in plaats van er in.

De prachtige LOTIS TUBED is door het Modular Design Team in drie verschillende prachtige contrast rijke kleuren beschikbaar gesteld. Te weten mat zwart, mat wit en goud kleurig. Dit strakke design oogt dus in vrijwel alle inrichtingen prachtig.

De quasi onzichtbare lichtbron, wat overigens een duidelijk kenmerk is van de LOTIS collectie, is ook weer in de LOTIS TUBED doorgevoerd.

Deze eigenschap geeft een unieke dimensie aan de verlichting van de binnen en buiten kant.

De LOTIS TUBED lamp staat prachtig bij montage aan bijvoorbeeld zwarte of donkere plafonds of juist stralend witte plafonds, afhankelijk van uw kleur keuze van de LOTIS TUBED lamp.

Modular levert al vele jaren uitstekende verlichting en lampen voor bijvoorbeeld winkels en showrooms of zelfs om saaie kantoren om te toveren in trendy en aantrekkelijk moderne kantoren.
Maar de kwaliteit lampen van Modular Design en dus ook de nieuwe LOTIS TUBED staan ook prachtig in bijvoorbeeld uw nieuwe restaurant, de design keuken in uw huis en natuurlijk ook gewoon uw eigen woonkamer en slaap kamers.

De hoogwaardige producten van Modular worden al jaren gebruikt door vooraanstaande binnenhuis en buitenhuis architecten en ontwerpers in prestigieuze nieuwbouw woning projecten.

De Modular Lotis Tubed is met de stralende halogeen verlichting niet meer weg te denken uit het huidige grote assortiment verlichting.

Optioneel kan de LOTIS TUBED en ook andere lampen van Modular, ook met speciale LED verlichting uitgevoerd worden.

Het merk Modular is daarmee de eerste fabrikant die hoogwaardige design lampen levert met CRI (Color Rendering Index) 90+ LED verlichting. Deze stralende verlichting geeft een veel warme lichttoon dan de andere LED verlichting die nu op de markt steeds meer verkrijgbaar is, die een scherp vel en flets karakter kennen. En natuurlijk is deze LED verlichting weer optimaal efficiënt, door dat het lang mee gaat (duurzaamheid) en een zeer lage energie consumptie kent.

De LOTIS TUBED en de LED verlichting zijn een aangename verwelkoming in het Modular assortiment dus.

Bekijk de afbeeldingen van diverse Modular LOTIS TUBED modellen hier.

Vraag tevens hier desgewenst extra informatie over de Modular producten aan.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>